Ungdomar

Måndagar 17.00 – 18.00

Onsdagar 17.00 – 18.00

Ungdomar – 2375:-/ Termin 2 dagar/ Vecka
Syskonrabatt Ungdomar – 2375:-/ första barnet + 1190:-/ syskon/ Termin 2 dagar/ Vecka
Förälder + Ungdom – 3100:-/Termin 2 dagar/vecka
Alla träningsavgifter betalas in via faktura genom svenska lag.

Ungdomsträningen riktar sig till åldrarna 8 – 15 år.

Ungdomspassen innehåller både Centrets huvudstil Wing Chun Kung Fu och inspireras mer än ofta av den fartfyllda Filipinska Martial Art – stilen Kali Sikaran där boxningshandskar och träning på pads flitigt används.

Centrets ungdomar följer ett helt eget utformat graderingssystem som är en kvalitetsmärkning på deras träning och som gör att de med lätthet kan nå stor utveckling vilket bygger upp av självkänsla och självförtroende. Detta genom att uppleva känslan av att bli duktig på någonting som de lägger tid och fokus på.

Koncentrationsförmågan som övas upp kommer att vara till fördel genom hela livet då träningen är ett verktyg för att hantera oförutsägbara situationer.

Träningen är inte bara rolig utan ger också en stabil grund att stå på när det kommer till att våga tro på sig själv och anta utmaningar som verkar omöjliga.

Med kunskap, diciplin och glädje leds ungdomspassen av Centrets professionella instruktörer med upp till 15 års erfarenhet.
Alla Centrets instruktörer är graderade av Sifu Magnus Jildin i Wing Chun och av Punong Guro Johan Skålberg i Kali Sikaran.