Vuxna

Måndagar 18.00 – 19.15

Tisdagar 17.00 – 18.00

Onsdagar 18.00 – 19.15

Torsdagar 17.00 – 18.00

Lördagar 10.30-12.00

  • Vuxna – 1850: -/Kvartal 2 dagar/Vecka + lördagsträning.

Alla träningsavgifter betalas in via faktura genom svenska lag.

Kvartalsbetalningen för vuxna medlemmar påbörjas oavsett vilken månad du börjar träna i under året och är en uppdelning av årsavgiften.

Vid första fakturan, för vuxna, tillkommer en engångsavgift på 950:- för ett paket med träningskläder ( 2 st tröjor + 1 par byxor).

Träningsuniformen är obligatorisk under alla träningspass.

Med över 40 års erfarenhet i Wing Chun Kung Fu leds träningspassen av Centrets grundare Sifu Magnus Jildin.

Med sig har han professionellt tränade instruktörer med 15 års erfarenhet inom stilen Wing Chun. Alla instruktörer håller träningspass för barn och ungdomar och är graderade inom Wing Chun av Sifu Magnus Jildin och av Punong Guro Johan Skålberg i Kali Sikaran.

Genom sitt unika sätt att lära ut, med en ostoppbar entusiasm och sällsynt bred kunskap inom stilen är det med full seriositet och med ett outtröttligt engagemang Sifu Magnus Jildin bjuder in till undervisning där glädje, allvar och gemenskap är närvarande.

Wing Chun Kung Fu är en exceptionellt effektiv stil att välja i syftet med att lära sig självförsvar. Stilens tekniker övar upp din reaktionsförmåga vilket i en oförutsedd, hotande situation kan vara avgörande.

Sifu Magnus Jildin har med sin kunskap och erfarenhet skapat ett graderingssystem som är en kvalitetsmärkning avsedd för att försäkra om att du får träning av allra högsta klass.

Träningen har en hälsoeffekt som påverkar dig positivt både fysiskt och emotionellt. Du kommer uppleva ökad rörlighet och ökad kondition vilket ökar förutsättningarna till att underhålla och förbättra din fysiska form.

Emotionellt stärker träningen din självkänsla och ditt självförtroende vilket gör att du får ett förtroende för dig själv och för vad du kan göra med din kropp. Träningen lär dig att lita på dig själv, vilket gör att du i framtiden inte blir stressad inför uppgifter och åtaganden. Du lär dig, genom ditt självförtroende att sätta upp en barriär och välja själv vad som påverkar dig och inte.

Ju mindre förutsättningar som du tror att du har – desto större möjlighet har du till att upptäcka att du är din egen begränsning. Det ger dig en enorm möjlighet att utvecklas inom konstformen Wing Chun Kung Fu – Låt mig inspirera dig!