Kroppsbehandlingar

Lämna vardagens plikter och måsten och prioritera din kropps behov av omsorg, en stunds vila och återhämtning. Alla kroppsbehandlingar anpassas utifrån individuella behov. Innan behandlingen kommuniceras dina förväntningar och önskemål – allt för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

Svensk klassisk massage

30 min – 595 kr
30 min 5st – 2678 kr
Få 5:e behandlingen till halva priset

Är du stressad och behöver varva ner, glömma tid och rum för en stund rekommenderar jag en svensk klassisk massage. Den svenska klassiska massagen går att rikta till specifikt önskat område vilket lämpar sig om du besväras av smärta eller känner dig extra stel och spänd.

Energibehandling

60 min – 1250 kr

Känner du dig trött eller orkeslös är det energibehandlingen, energimassagen som är rätt val för dig. Den hjälper till, att på djupet återfå ett obehindrat energiflöde i kroppen vilket ökar din blodcirkulation som i sin tur ökar din energinivå

.

Karaktärsstudie

60 min – 1495 kr

Är du nyfiken på varför du har smärtan, eller varifrån tröttheten egentligen kommer, vart det finns en obalans, erbjuder jag en karaktärsstudie där min 30-åriga erfarenhet av Qigong och förankrad kunskap inom den kinesiska filosofin visar sig. Karaktärsstudien hjälper dig att balansera tillbaka till ditt rätta jag. Detta görs genom att studera ingående vad som är rätt och bra – för just dig.

.